Відомий російський актор і стриптизер Сергій Глушко, відомий під псевдонімом Тарзан, поділився з шанувальниками життєвою мудрістю.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Сергій Глушко давно відомий на пострадянському просторі, зокрема через свою професію стриптизера і скандальну поведінку. Нещодавно актор потрапив у неприємну ситуацію, зізнавшись у зраді своїй дружині Наташі Корольової. Однак, цей факт ніяк не вплинув на їхні стосунки.

Тарзан, фото: Instagram
Тарзан, фото: Instagram

Зараз же Тарзан продовжує радувати і дивувати шанувальників в соціальних мережах, публікуючи яскраві і часом відверті фотографії. Цього разу актор поділився сонячним селфі, на якому постав у квітчастій сорочці і рожевих окулярах, що нагадують лижні. Під фото Глушко поділився життєвою мудрістю.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

"Все відбувається у ВАШІЙ ГОЛОВІ! ...якщо ви бачите тільки темряву, - це ваш вибір... Радійте і тягніться до світла! Всім добра!",- написав Тарзан під фото.

Пост Тарзана в Instagram / скріншот
Пост Тарзана в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники підтримали слова Тарзана, проте хтось також зазначив: "Так то так, але якщо ти скажеш 100 разів солодко, життя солодше не стане".

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що статевий орган виявився прямо на обличчі Тарзана, Наташа Корольова не проти: "як жити з цим?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тарзан похвалився своїм талантом перед 75-річною мамою королевою.

Також Знай.uа писав, що Наташа Корольова засунула в рот зраднику Тарзану ноги: "Обстановка по кайфу...".