Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram красиву фотографію, на якій він з'явився зі співачкою і головною героїнею другого сезону "Холостячки" Златою Огнєвіч (справжнє ім'я Інна Бордюг).

На опублікованому знімку Григорій і Злата позують в студії пост-шоу "Життя після проекту", яке вийде в п'ятницю, 28 травня. У підписі до кадру ведучий зізнався, що зустрінеться з новою "Холостячкою". При цьому подробиці він не повідомив.

"Вже цієї п'ятниці зустрінемося в студії з нашою новою "Холостячкою" - неймовірною Златою Огнєвіч 💃 Ви ж чекаєте на шоу "Життя після проекту"?" - написав Решетник.

До речі, деякі коментатори помітили, що Огневич на фото дуже нагадує дружину ведучого Христину Решетник.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Я думала це Христина, дуже схожі 😮😁", "І так Гриша видасть заміж всіх холостячок 👏👏👏👏", "Дуже чекаю 🔥", - зазначили користувачі соцмережі в коментарях під постом.

скріншот

скріншот

Нагадаємо, зірка "Холостяка" Решетник показав прихований талант, про який знала лише дружина.

Як повідомляв портал Знай.uа, гнів українців обрушився на Богдан і Мішу Заливака через фінал "Холостяка": "Аня його спокусила".

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч поділилася своїм "кайфом": з чоловіком в машині.