Скільки мотузочці не витися - кінець рано чи пізно буде знайдено. Зараз не про прислів'я, а про факти - у США щодо американського "рокера" Меріліна Менсона видано ордер на арешт у штаті Нью-Гемпшир.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих поліцейських, а також численним повідомленням в американських новинних виданнях.

Мерилін Менсон, фото: GettyImages
Мерилін Менсон, фото: GettyImages

Поки що артиста звинувачують тільки в нападі на відеооператора під час концерту в місті Гілфорд в 2019 році. ЗМІ раніше писали про те, що Менсон плюнув у відеооператора.

У штаті за подібні порушення передбачений штраф до 2 млн доларів або тюремне ув'язнення строком до одного року. Менсон і його адвокати були в курсі ордера на арешт, але жодним чином не відреагували на звинувачення.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Еван Рейчел Вуд і Мерилін Менсон, скріншот: Youtube
Еван Рейчел Вуд і Мерилін Менсон, скріншот: Youtube

Також варто нагадати той факт, що вже 15 жінок звинуватили 52-річного Меріліна Менсона в жорстокому психологічному і сексуальному насильстві. Серед них були його екс-кохана Еван Рейчел Вуд, співачка Фібі Бріджерс, зірка "Гри престолів" Есме Бьянко, а також багато інших. Передбачуваною жертвою рок-музиканта є і модель Ешлі Морган Смітлайн.

Еван Рейчел Вуд заявила, що співак довгі роки "жахливо знущався" над нею. Сам артист назвав звинувачення в насильстві на свою адресу "спотворенням реальності".

Ешлі стверджує, що кілька разів намагалася піти від свого мучителя, проте щоразу поверталася, тому що була емоційно від нього залежна. Їхні стосунки, за словами моделі, тривали аж до січня 2013 року.

Раніше повідомляли, жінка розповіла, як витягла сина з концтабору "ДНР": 12 тисяч і шалена лють.

Як повідомляв Знай.uа, п'ятьох людей заарештували за викрадення собак Леді Гаги і замах на вбивство.

Знай.uа писав, відомий письменник звинувачується в згвалтуванні 11-річної дівчинки: шукав матерів-одинаків.