Наталія Корольова, відома російська співачка українського походження, похвалилася знімком на тлі російської столиці Москви. Про це вона написала в соцмережі Instagram.

"Яка ж красива Москва!!!", - написала вона, позуючи на тлі річки і Кремля в короткій чорній сукні з квітковим принтом, туфлях кольору фуксії і з маленькою білою сумочкою.

"Наташа ви красуня, позитивна, завжди весела. Так тримати", "Яка ж красива Наташа!", "Яка ж ви красива, Наташа! Час не владний над Вами", "Як завжди, чарівна!", "Час Вас не змінює, як ніби 16-ть», - захоплено пишуть глядачі.

"Туфлі шикарні!!! На шикарній жінці...", "Ох і туфлі, Краса! Шикарна!", "Яка фігурка карколомна, супер!!!", "Яскравіше сонечка", - захоплюються фанати в коментарях.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Деякі запідозрили співачку в захопленні пластичною хірургією.

"Губи накачала?", - запитують у неї коментатори.

Знайшлися і ті, хто порівняв Наташу з її матір'ю, знайшовши разючу схожість.

"Вилита мама Люда!!!»,- відзначають уважні Передплатники Корольової.

Нагадаємо, що статевий орган виявився прямо на обличчі Тарзана, Наташа Корольова не проти: "як жити з цим?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тарзан похвалився своїм талантом перед 75-річною мамою королевою.

Також Знай.uа писав, що Наташа Корольова засунула в рот зраднику Тарзану ноги: "Обстановка по кайфу...".