Відома українська співачка і телеведуча, представниця України на "Євробаченні 2013" Злата Огнєвіч часто радує численних шанувальників свіжими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість стала головною героїнею другого сезону шоу "Холостячка" - 35-річна виконавиця буде шукати на проекті свою любов. Так, артистка виставила серію яскравих кадрів, зроблених на пляжі, примірявши білосніжну сукню з глибоким декольте і насолоджуючись заходом сонця.

Красуня зізналася, що прилетіла в Анталью, Туреччина, щоб зняти новий кліп, режисером якого став Герман Ненов, який раніше ставив концертні номери і знімав кліпи для Олі Полякової, Насті Каменських, Ірини Билик, Наталії Могилевської та багатьох інших. На одному зі знімків Злата ніжно обійняла Ненова, подякувавши за спільну роботу.

"Кожна зйомка з тобою - одкровення!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

І цього разу був справжнісінький танець душі 🤍

@german.nenov спасибі, що відчуваєш мене і надихаєш 🙌 🏾 🎥 "

Фолловери не пройшли повз: "Вау які шикарні та ніжні фото😍 🤗❤️", " гарна😘 😘❤️", " Навіщо йти в холостячку, якщо є він🙄", " краса, цікаво, яка ж історія буде у кліпі🙃", "яка гарна пара!".

Нагадаємо, Григорій Решетник зустрівся з "Холостячкою" Огнєвіч, копія його дружини

Як повідомляв портал Знай.uа, гнів українців обрушився на Богдан і Мішу Заливако через фінал "Холостяка"

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч поділилася своїм "кайфом"