Відважний воїн з позивним "Грім" прийшов на фронт і став грозою окупантів: "Все виявилося інакше"

Вадим з позивним "Грім" належить до тієї когорти офіцерів чиє становлення відбувалося безпосередньо на війні. Про це повідомляє Операція об'єднаних сил.

Фото: Операція об'єднаних сил
Фото: Операція об'єднаних сил

Кремль згорів синім полум'ям

У Києві біля посольства Росії зібралися активісти "Українські сили самооборони", ГО "Вартові України", ГО "Хайтарма Крим" і Штаб батальйонів УНСО. Вони принесли під посольство паперовий макет московського Кремля і показово його спалили.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Московський Кремль, фото: GettyImages
Московський Кремль, фото: GettyImages

Українці придумали, як екологічно боротися з ямами на дорогах, сподобалося не всім

У Дніпропетровській області поблизу міста Апостолове виявили незвичайний ямковий ремонт. Городяни втомилися від поганих доріг, тому вирішили самостійно вирішити цю проблему.

Ями на дорогах сріншот
Ями на дорогах сріншот

Українцям розповіли, які права можуть врятувати неплатників аліментів: покваптеся не втратити виплати

Українська правозахисниця та адвокат Юлія Кулик, яка ділиться безкоштовною корисною інформацією, запропонувала продовжити ознайомлення з "негативними наслідками" несплати аліментів.

Аліменти, скріншот: YouTube
Аліменти, скріншот: YouTube

"ПриватБанк" запідозрили в прихованих платежах, 900 грн пішли в нікуди - "Вас попереджали"

Українець запідозрив "ПриватБанк" у прихованих платежах. Про це він написав у скарзі на сайті "Мінфін". За його словами, він проводив платіж у системі "Приват 24" за реквізитами (послуга, оплата за товар), і у віконці "сума комісії" Приват виставив 3 гривні.

ПриватБанк, скріншот з відео
ПриватБанк, скріншот з відео