Відомий український виконавець, актор і продюсер Михайло Хома, більш відомий під псевдонімом Дзідзьо, часто радує мільйонну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Як відомо, Дзідзьо вирішив розлучитися зі співачкою Slavia після 20 років міцних стосунків і 7 років шлюбу. Зараз колишнє подружжя активно ходить на телебачення, де коментує свій розрив.

Нещодавно 37-річний артист розмістив на своїй сторінці в соцмережі фотографію, зроблену на зйомках його нового фільму "Де гроші". Дзідзьо позує в кіностудії в компанії своєї команди.

"На кіностудії робота кипить. Наш фільм "Де гроші" це 💣", - написав співак.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Дзідзьо на кіностудії, фото з Instagram

Історія фільму "Де гроші" про бідного піаніста, який потрапляє в загадковий будинок старої багачки, де всі шукають гроші. Для того, щоб знайти гроші, треба пройти квест. У фільмі знімаються Ада Роговцева, Леся Нікітюк і Сергій Либа.

Раніше ми писали про те, що Slavia вперше заговорила про розлучення з Дзідзьо: "Звикла, що мене не повинно бути".

Нагадаємо, Slavia зізналася, чому її навчила життя з Дзідзьо: "Найкращий варіант з усіх можливих".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Цибульська пояснила, чому Slavia звинувачує її в розлученні з Дзідзьо: "Добре розуміє".

Також портал Знай.uа писав, що Дзідзьо показав важливу подію перед розлученням: "За хвилину до..."