З анексованого державою-агресором Російською Федерацією Кримського півострова прийшли вельми тривожні новини. Повідомляється про озвучення термінів місцевим активістам, які можуть провести їх у путінських катівнях.

Справа в тому, що у багатьох є ще й маленькі діти, які можуть не побачити своїх батьків довгі десятиліття.

Про це стало відомо завдяки публікації спільноти "Let My People Go Ukraine" в мережі Facebook.

Затримання в Криму, скріншот: YouTube
Затримання в Криму, скріншот: YouTube

""Погані дядьки забрали тата". Знайомтеся з Сульбіє Абдурахмановою, 1 рік і 11 місяців. Сульбіє народилася і росте без батька. Його активіста громадського об'єднання "Кримська солідарність" (створеного в 2016 році спільними зусиллями родичів заарештованих з політичних мотивів, адвокатів, активістів для захисту жертв політичних репресій з боку окупаційної влади Криму) Меджита Абдурахманова, затримали 27 березня 2019 року.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сульбіє зможе побачити батька на волі тільки через 20 років. Фото та історія авторства Мумін Салієвої в рамках проекту" народжені після арешту", присвяченого кримським дітям, які ще ніколи не бачили свого батька за гратами. За даними проекту "Кримське дитинство", сьогодні 191 дитина залишилася без опіки батька в результаті його кримінального переслідування з політичних мотивів.", - повідомляють у Let My People Go Ukraine.

Публікація Let My People Go Ukraine, скріншот: Facebook
Публікація Let My People Go Ukraine, скріншот: Facebook

Публікація Let My People Go Ukraine, скріншот: Facebook
Публікація Let My People Go Ukraine, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, українець закидав посольство Білорусі літачками у відповідь на затримання Протасевича.

Як повідомляв Знай.uа, СБУ викрила шахраїв, які підробляють вакцину від Covid-19 Pfizer.

Знай.uа писав, у школі невідомі відкрили вогонь, загинули шестеро дітей і вчитель: кадри з місця НП.