Президент України Володимир Зеленський розповів, що у цьому році головним пріоритетом стане зробити Україну комфортнішою не тільки для українців, а й для туристів.
Про це Володимир Зеленський написав на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.
Так, Володимир Зеленський зазначив, що разом зі своїм оточенням намагається зробити Україну кращою та комфортнішою не тільки для жителів цієї країни, а й для туристів. При цьому Зеленський зазначив, що Україна має неоціненний туристичний потенціал, тому його слід розвивати.

Володимир Зеленський, фото з instagram
Володимир Зеленський, фото з instagram

При цьому за словами президента, Україна має неймовірні краєвиди та архітектуру, тому українцям є чим здивувати гостей зі всього світу.

"Ми прагнемо, аби Україна була комфортною та затишною не тільки для наших громадян, але й для гостей з усього світу. Ми розуміємо великий та недооцінений туристичний потенціал нашої країни. Нам є що показати і є чим здивувати світ", - зазначив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський сказав, коли закінчить будувати українські дороги.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Зеленська зізналася, чи соромно їй за чоловіка.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський представив план заходів на День Незалежності України 24 серпня.