Весна вже добігає кінця, теплий і дощовий травень змінить перший місяць літа. А щоб разом з цим змінився і настрій наших читачів, ми знайшли дивовижний рецепт яблучних сирників.

З першого погляду може здатися, що це прозаїчна пропозиція, але, як кажуть, апетит приходить під час їжі.

Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Смачна хата".

Яблучні сирники, скріншот: YouTube
Яблучні сирники, скріншот: YouTube

Рецепт яблучних сирників:

Популярні новини зараз

Щасливий Пономарьов показав, заради чого подолав 6,5 тисяч кілометрів - "9 років"

Арсен Мірзоян показав свою красуню: квіти у волоссі й усмішка до вух

Останки рідного чоловіка Лободи були знайдені через 80 років: "У нас був шок"

Анна Богдан залишила обручку Міші Заливако і втекла до Джесіки з "Холостяка"

Показати ще

Що нам знадобиться з інгредієнтів:

- 200 г сиру;

- яєчний жовток;

- 1 ст. л рисового борошна;

- 1 маленьке яблуко;

- підсолоджувач.

Як готувати яблучні сирники: до сиру додай жовток і перемішай. Додай борошно і підсолоджувач, перемішай і постав у холодильник на 10 хвилин. Почистити і нарізати дрібними кубиками яблуко, додати до маси.

Яблучні сирники, скріншот: YouTube
Яблучні сирники, скріншот: YouTube

Сформувати сирники і злегка обваляти в борошні. Обсмажити з двох сторін на кокосовому/вершковому маслі до готовності. Тепер можна сміливо подавати на стіл, смачного тобі!

Раніше повідомляли, ароматне варення-п'ятихвилинка для зимових посиденьок з чаєм-вийде навіть у дитини.

Як повідомляв Знай.uа, 160 страв на 4 тижні: Клопотенко, Зеленська і МОЗ показали, що їстимуть українські школярі в новому навчальному році.

Знай.uа писав, томатна аджика, яку не треба варити: простий рецепт з овочів для запасів на всю зиму.