Алкогольні напої з мета готують вже сотні років. Їх виготовлення почалося приблизно з розвитком бджільництва. З того часу технологія сильно змінилася, проте навіть в спрощених рецептах сучасні майстри намагаються максимально зберегти смак.

Інгредієнт:

* Вода-5 літрів;

* Мед-1-1, 5 кг;

* Дріжджі-1 пачка 8 г.

Популярні новини зараз

Дружина Віктора Павлiка Катерина Репяхова поділилася першим фото малюка: "Весь світ зупинився"

Святослав Вакарчук пішов від дружини заради іншої жінки, - ЗМІ

Регіна Тодоренко втратила найріднішого чоловіка в день народження: "Спочивай з миром"

Могилевська зі сльозами звернулася до покійного Чапкіса: "Спасибі за наше весілля"

Показати ще

Спосіб приготування:

  • 5 літрів води закип'ятити, як тільки скипіла припинити нагрів;
  • Додати 1 кг меду, розмішати, і остудити до кімнатної температури (не вище 30 градусів);
  • Висипати пачку дріжджів, і залишити на 2-3 доби.

Через цей час напій розлити в пляшки, на горлечка пляшок надіти повітряні кульки, як лопнуть, можна закривати кришками, і в холодильник на бік ще на пару діб.

Дана медовуха за підсумком буде міцністю 5-7 оборотів.

Медовуха, фото: Pixabay
Медовуха, фото: Pixabay

Раніше ми повідомляли, мариновані яйця до пива, ідеальний рецепт для тих, кого дружина не пускає в бар.

Як повідомляв "Знай.uа", морквяне варення з лимонним соком: простий рецепт, який не дасть шансу застуді

Також "Знай.uа" писав, що ідеальна закуска під шашлик і не тільки, рецепт простого блюда з томатів і цибулі.Настає сезон шашликів, проте одним м'ясом застілля з близькими не обійдеться – потрібна закуска! Спеціально для таких випадків ми підготували рецепт помідорової закуски з цибулею.