Ведучий програми "Ранок з Україною "на телеканалі "Україна", а також відомий кулінар Григорій Герман розповів, як приготувати ідеальну закуску з лосося і полуниці.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЩоб приготувати закуску від Григорія Германа вам знадобиться:
- Лосось солоний-200 г
- Огірок свіжий - 1 шт.
- Полуниця – 100 г
- Лимон - ¼ шт.
- Соус соєвий - 2 ст. л.
- Соус устричний – 1 ст. л.
- Перець чилі - 0,5 шт.
- Корінь імбиру - 2 см
- М'ята
- Сіль і перець
- Батон - 0,5 шт.
Приготування:
1. Нарізаємо лосось кубиками і висипаємо в глибоку миску.
2. Подрібнюємо огірок і половинку перцю чилі разом з полуницею, імбиром і м'ятою. Змішуємо все з шматочками риби.
3. Заправляємо тартар лимонним соком, устричним і соєвим соусами.
4. Солимо за смаком наше блюдо, ретельно перемішуємо.
5. Розігріваємо сковороду. Батон нарізати і підсушити на сковороді до стану грінок.
6. Викладаємо тартар на грінки і можна подавати до столу.
Приємного апетиту!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше Ідеальна закуска під шашлик і не тільки: рецепт простого блюда з томатів і цибулі
Як повідомляє портал «Знай.иа» Мариновані кабачки з медом і часником: швидкий рецепт смачної закуски
Також «Знай.иа " писав, що Ситна вечеря для всієї родини за 8 хвилин: ведучий Григорій Герман розкрив рецепт італійської запіканки