Український репер, а з недавніх пір ще й телеведучий, Олексій Потапенко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйонів чоловік.

Цього року чоловік Насті Каменської вже кілька разів відпочивав закордоном: в Дубаї, Мексиці і на райських островах. Частину з поїздок чоловік провів без співачки, але завжди повертався до неї.

Потап, фото з Instagram
Потап, фото з Instagram

Зараз же Олексій вирішив нагадати, що вже в п'ятницю, 28 травня 2021 року, вийде його новий альбом під назвою "Кровь и Любовь". До цього музикант радував фанатів композицією "Ровно" з майбутнього лонг-плея.

"Завтра .... #птп #кровьилюбовь, альбом #безреклами", - пише Потап в публікації.

Виконавець опублікував чорно-білий знімок, велика частина якого знаходиться в тіні. І лише невеликий фрагмент висвітлюється за допомогою штучного світла зверху.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Завтра після ЗНО, буду дивитися прем'єру❤️ підтримую тебе😁 👍", "Дуже чекаємо і завжди підтримаємо!🙌🏻", "Відчуваю буде дуууже жарко🔥🔥🔥", "Фоточка 🔥 Ви як Бетмен🦇", "Вай, не терпиться вже послухати❤️🎶", "Впевнена, що альбом буде нереальним🖤", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Потап)
Коментарі, скріншот: Instagram (Потап)

Нагадаємо, Потап показав, як розважається в Дубаї без Насті Каменських: "Майбутнє зараз, тут"

Як повідомляв Знай.ua, колишня Потапа Горова зізналася в почуттях, забувши про Каменських: "Закохав у себе"

Також Знай.ua писав, Потап почав наслідувати голлівудській зірці, не впізнає навіть Каменських: "Схожий на скелю"