Німецький музикант і фронтмен метал-гурту Rammstein Тілль Ліндеманн поділився з багатомільйонною армією фанатів у соцмережі Instagram офіційним тизером його нового кліпу під назвою "Я ненавиджу дітей".

Отже, 58-річний рок-виконавець продовжує шокувати публіку новими витівками. Цього разу Тілль заспівав про "ненависть до дітей" під бій курантів у залі суду з міліцейськими сталінських часів. Тизер до його нової пісні занурює в атмосферу минулого, коли були репресії і переслідування радянською владою.

За відео тизера можна дізнатися, що події кліпу розгортаються на території російської Москви. Варто уточнити, що на одному з фрагментів тизера з'являється відомий бюст Леніна, вождя світового пролетаріату, з очей якого течуть криваві сльози.

В епатажному кліпі також знімався російський шоумен, комедійний актор і співак Олександр Ревва (псевдонім – Артур Пирожков).

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода нарешті показала свого чоловіка і це далеко не Тілль Ліндеманн з Rammstein.

Нагадаємо, улюбленця Світлани Лободи Тілля Ліндеманна затримали люди в міліцейських кашкетах: "50 днів". Фотографію зроблено під час візиту рок-музиканта в Москву.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода проміняла Тілля Ліндеманна на російського коміка: "Мій дорогий".

Також портал Знай.uа писав, що Тілль Ліндеманн показав дитину, але не від Світлани Лободи: потрібна допомога.