Українка з карткою Ощадбанку разом із зарплатою отримала "секретний" кредит: "Кожен раз знімала частину..."

В останні кілька місяців вельми почастішали скарги на державний банк "Ощадбанк", де більшість пенсіонерів нашої країни отримують пенсійні виплати. Скарги були і раніше, проте не в такій кількості.

В однієї українки виявилося купа проблем через розміри кредитних лімітів - її історія розтягнулася на довгі роки. Все почалося з того, що на роботі жінку змусили отримати банківську картку "Ощадбанку" для виплати зарплати - тут все і понеслося...

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

Юрій Ткач з "Квартал 95" розповів, чим зайняти дітей влітку: батьки врятовані

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нещодавно 37-річний гуморист опублікував у своїх Insta Stories милий ролик, на якому він з'явився зі своєю дружиною Вікторією і 6-річною донькою Єлизаветою. Шанувальники зіркової пари знають дівчинку як"крихту Ліззі".

Так, знаменита сімейка знайшла заміну "спінеру", який колись був дуже популярним серед дітей і підлітків. Тепер молодь грає з новою штучкою під назвою "сімплдімпл". Механізм іграшки вкрай простий-потрібно натискати на кульки, щоб вони вивернулися. Таким антистресом можна балотуватися нескінченно.

Юрій Ткач з донькою, instagram.com/yuriy_tkach
Юрій Ткач з донькою, instagram.com/yuriy_tkach

Анна Богдан не та сама? "Холостяк" Заливако засумнівався у фінальному виборі

Бізнесмен з Харкова і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу" Холостяк " Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Однак невідомо, чи залишилася пара разом після проекту.

Нещодавно на своїй сторінці в соцмережі Instagram "Холостяк" записав дивне відеозвернення, в якому пояснив глядачам, як робив свій вибір на проекті.

Варто відзначити, що деякі українці залишилися не задоволені рішенням Заливако. Багатьох обурило те, що він повернув в шоу Юлію Бельченко, але в підсумку так і не вибрав, принизивши цим дівчину.

"Холостяк", скріншот: Youtube
"Холостяк", скріншот: Youtube

Курс валют 28 травня "коронує" гривню, євро і долар здадуть позиції

Національний банк України (НБУ) опублікував курс валют на п'ятницю, 28 травня.

Головна європейська валюта з 27 травня змінилася в дуже приємну для українців сторону, що зробив і долар, і злотий, але не Російський рубль. Курс цих грошей світу опустив свою планку перед гривнею.

Відповідно до офіційного курсу, вартість європейської валюти становить 33,5693 грн. Це на одинадцять копійок менше, ніж у четвер. Раніше його ціна була 33,6765, а на початку місяця, першого числа євро коштував 33,6427.

Долар Сполучених Штатів Америки, відповідно до офіційного курсу, теж опустився, як і говорилося раніше, але не так сильно, як євро. Він коштує 27,526 грн. Він подешевшав з четверга на п'ятницю на дві копійки, раніше його ціна становила 27,54 за 1 одиницю американської валюти.

Обмін валют, фото: Знай.uа
Обмін валют, фото: Знай.uа

Руслана Лижичко показала, що робила з Go_a на Євробаченні і натякнула на повернення " диких танців"

Відома українська співачка і переможниця пісенного конкурсу "Євробачення-2004" Руслана Лижичко розповіла про свої враження від поїздки в Роттердам на Євробачення-2021.

Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці Руслани Лижичко в соцмережі Фейсбук. Його артистка проілюструвала добіркою своїх нових знімків. Крім того, Руслана заявила, що скоро повернеться.

"Кожна мить в Роттердамі була особлива.. Чи тому що всі навколо були друзями, або тому що самій хотілося бути для всіх рідною... Я щиро подарувала свій драйв Роттердаму! І я обов'язково повернуся...",- написала вона.

Руслана Лижичко, facebook.com/ruslana.lyzhychko.5
Руслана Лижичко, facebook.com/ruslana.lyzhychko.5