Гороскоп на 28 травня Овен

Сьогодні варто бути уважним з інформацією, яку відправляєте або отримуєте. Слово може вирішити багато, також, як флірт, особиста чарівність. Люди будуть легко йти назустріч тому, хто викликає симпатію. Можливі несподівані події, що вимагають швидкої реакції.

Гороскоп на 28 травня Телець

Можуть з'явитися спокуси і пропозиції, відволікаючих від основної справи. Краще займатися тим, що розширює вже розроблений напрямок, залучати додаткові зв'язки і ресурси. Дозвольте собі більше вільного часу. Нові справи не починати.

Гороскоп на 28 травня Близнюки

З ініціативами краще не поспішати. Постарайтеся своєчасно реагувати на зміни, що відбуваються, які зачіпають ваші інтереси. Може відчуватися деяка неузгодженість в намірах, складність з тим, щоб зібратися, кудись потрапити вчасно.

Гороскоп, скріншот: Youtube
Гороскоп, скріншот: Youtube

Гороскоп на 28 травня Рак

Остерігайтеся самовпевненості і ризику. Не нагнітайте напругу у відносинах. Не випереджайте події, навіть якщо відчуваєте потребу отримати визначеність в тому, що вас вкрай турбує.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Гороскоп на 28 травня Лев

У цей день можна не чекати поліпшення в ситуаціях, якщо напередодні ви пережили кризу або сварку. Можете зайнятися чимось іншим і зменшити число контактів з іншими. Якщо ніяких особливих змін напередодні не було, цей день не обіцяє розваг, але своїм хобі ви займетеся із задоволенням.

Гороскоп на 28 травня Діва

Вас чекає багато роботи, але є і можливість з нею швидко впоратися. Для спілкування день складний. Місяць в Козерозі схиляє до корисних контактів, обміну досвідом, домовленостям на грунті спільних інтересів.

Гороскоп на 28 травня Терези

Сьогодні ви будете почувати себе комфортно, якщо будете знаходиться поза звичайного кола спілкування. Ваги надані самим собі і займаються чим хочуть. Але можуть випробувати тиск з боку старших членів сім'ї або офіційних структур.

Гороскоп, фото з відкритих джерел
Гороскоп, фото з відкритих джерел

Гороскоп на 28 травня Скорпіон

Вам сьогодні належить обговорити щось важливе. Якщо це справа, щодо якого ви маєте великі надії, то краще влаштувати переговори в другій половині дня.

Гороскоп на 28 травня Стрілець

Ситуації в сім'ї і домашні справи сьогодні можуть піднести вам сюрпризи. Чи не намагайтеся відмежуватися, піти від напруги. Перечекати не вийде. Якщо прийшов час відвертої розмови, то краще все обговорити саме зараз.

Гороскоп на 28 травня Козеріг

Сьогодні Козерогам може представитися шанс зробити щось важке, на що ви не могли зважитися раніше. Нічого не відкладайте на потім. Результат може бути не той, що ви чекаєте.

Гороскоп на 28 травня Водолій

Сьогодні буде важко поєднувати інтереси з різних областей. Ви можете зіткнутися з тим, що є речі, які мають для вас величезне значення, але їх багато, і часу на все не вистачає. Знайдіть помічників.

Гороскоп на 28 травня риби

Ви можете діяти незграбно і невпопад, що змусить переглянути плани, обговорити з партнерами "вузькі" місця. Слідкуйте, щоб не втратити і не переплутати інформацію. Це не найкращий час і для апгрейда комп'ютера, покупки одягу та взуття.

Гороскоп, фото з відкритих джерел
Гороскоп, фото з відкритих джерел

28 травня рекомендується: зустріч з друзями, покупки, початок важливих справ, колективна робота, домашні справи, весілля, початок довгострокових проектів, пошук вузького фахівця, Альпінізм, організація робочих процесів, планування і розподіл завдань, старт дієти, детокс, очищення, йога, пілатес, розтяжка

Не рекомендується: злитися, сваритися, ображатися, нудьгувати, великі справи і фінансові операції, давати гроші в борг, нудні справи, звертатися в органи влади, переїзд, побачення, звільнення

Гороскоп, фото pixabay
Гороскоп, фото pixabay

У цей день сняться віщі сни і сни, які є нашою підсвідомою рефлексією на зовнішній світ. У сновидіннях можливо побачити також свої приховані страхи і переживання.

Практика "Звільнення від негативу"

Зупиніться десь на хвилину, потримайтеся за дерево або кущ
правою рукою, подумки уявіть, що ви встановлюєте енергетичний контакт з ним. Скажіть про себе "Забери з мене всю негативну енергію". Вистачить 2-3 хвилин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Супермісяць 26 травня: коли спостерігати аномальне затемнення і чого категорично не можна робити сьогодні

Як повідомляє портал «Знай.иа» Як запалити грошову свічку на фінансовий успіх-мінімум дій і максимум результату

Також «Знай.иа " писав, що Травневий молодик: як не зазнати втрат і заручитися підтримкою зірок в цей особливий день