Зірка "Дизель шоу «Вікторія Булітко показала, як з мамою» відпочиває" на дачі. Жартівливе відео про це вона розмістила в своєму Instagram.

На відео Вікторія з мамою п'ють чай на веранді, примовляючи, як же добре на дачі. Допивши, вони піднімаються з місць, і, не розгинаючи спин, йдуть далі полоти грядки.

"А у вас почалися городи?",- запитує Булітко у фанатів.

"Як життєво", "Просто супер. Дуже актуально", "Город - це добре, хоч у вільний від ліні час зайнятися є чим", - пишуть під відео коментатори.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Мені допоможи в прополці, Вікуся!", "Вікуся, я вам з городом можу допомогти. Все за вас зроблю", "О так, ще на початку травня. І колорадський жук теж тоді почався", "Прям відмінно, залишилося вам просапать 17 гектарів картоплі і 8 гектарів петрушки з цибулею", - додають в коментарях фанати.

"І ніяких тренувань не потрібно, коли є город», «ні, городу немає, тільки грядку з зеленню собі зробив. Довбав я ту картоплю рити, на мішок картоплі 300 грн завжди знайдеться", - зазначають коментатори.

Нещодавно актор "Дизель Студіо" Євген Сморигін вирішив підтримати український гурт" Go-A " перед фіналом Євробачення. І зробив це в знаменитому образі Баби Жені. Євген вирішив трохи "пошаманити" і начаклувати Україні перемогу на музичному конкурсі "Євробачення-2021". Зробив він це в образі улюблениці українців – бабусі Євгенії Михайлівни.

Нагадаємо, раніше Актори "Дизель шоу" розповіли, що об'єднує українців по всьому світу: "Зв'язок між поколіннями"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Go_A отримали потужну підтримку від конкурентки на Євробаченні 2021: "будемо шуміти"

Також «Знай.uа " писав, що Go_A вбралися в національні костюми на Євробаченні: "свято зітре кордони".