Відома українська співачка Злата Огневич частенько радує своїх шанувальників всілякими гарячими знімками, на яких фігурує в цікавих нарядах, в соціальних мережах, де за її життям стежать понад 300 тисяч чоловік.

Цього разу на своїй сторінці в Insragram селебріті вилижав фото з ведучим шоу "Холостячка" Григорієм Решетником, зроблені в студії проекту. Увечері в п'ятницю, 28 травня, в етері СТБ обговорюватимуть життя після закінчення гучного проекту.

Нещодавно знаменитість стала головною героїнею другого сезону шоу "Холостячка" - 35-річна виконавиця буде шукати на проекті свою любов. Так, артистка виставила серію яскравих кадрів, зроблених на пляжі, примірявши білосніжну сукню з глибоким декольте і насолоджуючись заходом сонця.

"Сьогодні дивимося разом "Холостяк. Життя після проекту" о 19:00 на @stbua ♥️ У цьому випуску я поділюся очікуваннями від "Холостячки"! В ефірі буде багато сюрпризів і ексклюзивної інформації, не пропустіть 🙌 🏾 💋 😻 P. S. скажу відверто, деякі кадри навіть для мене були повною несподіванкою 🔥", - написала співачка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще