У Дніпрі чоловікові продали копчені реберця з цвіллю.

Про це розповіли в телеграм-каналі "Чорний список".

Так, чоловік вирішив купити у фірмовому магазині "Лавка М'ясника" копчені реберця. Прийшовши додому, виявив, що вони всі покриті цвіллю.

Фото: Чорний список / Телеграм
Фото: Чорний список / Телеграм

Фото: чорний список / Телеграм
Фото: чорний список / Телеграм

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Копчені реберця з "сюрпризом"

У фірмовому магазині #Лавка_м'ясника на вул.20-річчя Перемоги, 33, місто #Дніпро, чоловік купив апетитні на вигляд копчені реберця. Прийшовши додому, виявив, що вони всі покриті цвіллю", - йдеться в повідомленні.

"просто пощастило🤔", " а відразу типу не видно було? Чому у всіх що випливає, тільки прийшовши дамою", " Ну якщо в спеку півдня з ними добиратися додому.. то якраз те що на фото і вийде", " Чек є? Повернувши. Фсе!", "По ходу у покупця очі на жопе... Не побачити таке....?", "Так все правильно, не дарма ж лавка поруч з аптекою😂. Взаємодопомога", " апетитні б*я?) блевотіна виглядає краще", - писали в коментарях українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У популярному магазині апельсини "поважчали" по дорозі на касу: магія поза Хогвартсом. В Одеському супермаркеті "Таврія В" обвішують покупців.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українцям впарюють випічку з моторошною начинкою: прощайте, зуби. Так, в слойці з сиром відвідувач натрапив на справжній камінь.

Також «Знай.иа " писав, що Українці впарили дивний майонез, який різко подорожчав на касі: помилуйтеся. В одному з відомих супермаркетів в Одесі відвідувачка потрапила в цікаву історію з цінами: коли на прилавку одна сума, а на касі - зовсім інша.