У Кривому Розі в одному з супермаркетів великої продуктової мережі "АТБ" молодій матусі продали дитяче пюре з небезпечною начинкою всередині.

Жінка навіть не відразу помітила, що в пюре є цвіль і спокійно оплатила чек. Страшну знахідку, яку могла з'їсти дитина, було виявлено вже вдома. Мешканка Кривого Рогу опублікувала відео в соцмережі, в якому поскаржилася на якість і зберігання товарів у супермаркеті "АТБ". Про це повідомляється в Telegram-каналі "Народний Ревізор"

скріншот з відео

"Дитяче пюре з цвіллю. Вже не перший раз клієнтка купує недешеву продукцію Gerber, яку не можна вживати. На жаль, на цей раз в баночці на малюка чекала цвіль. Через тривалий термін зберігання досить важко з'ясувати, винен виробник або супермаркет, але те, що піврічним дітям категорично не можна давати такий продукт - факт", - йдеться в публікації.

скріншот

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ви що знущаєтеся?! АТБ, це теж вас стосується. Як у вас зберігається продукція?" - обурилася жінка.

Раніше ми писали про те, що українець ледь не опинився у стоматолога через бутерброд: ковбаска не проста, а з "начинкою".

Нагадаємо, у популярному супермаркеті "жива" риба сама почала перетворюватися на тухлятину: "Отруює воду..."

Як повідомляв портал Знай.uа, киянин виявив бридку "приправку" в банку квасолі: "Чи то нитки, чи то черв'яки".

Також портал Знай.uа писав, що у популярному супермаркеті різко "посинів" сир, покупці дивуються: "Пора списати".