Відомий український виконавець, актор і продюсер Михайло Хома, більш відомий під псевдонімом Дзідзьо, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 1,6 мільйонів чоловік.

Зараз же він поділився власною фотографією з купою листів А4 в руках, які є сценарієм до фільму під назвою "Де Гроші". Відомо, що Михайло і виступає режисером цієї стрічки в жанрі комедія. Він триватиме 99 хвилин і оповідатиме про піаніста-авантюриста, який влаштовується на роботу до старої власниці таємного будинку-квесту з Дзідзьо і Лесею Нікітюк у головних ролях.

Дзідзьо, фото: Instagram
Дзідзьо, фото: Instagram

"Читки сценарію, піднімають настрій. Ще раз переконався що наш фільм "Де гроші" 💣 🚀 🌟 #дегроші #DZIDZIOFILM #newfilm #увсіхкінотеатрах", - пише Михайло в публікації.

"Чекати❤️", "🔥🔥🔥", "👏👏👏👏👏👏👏😂😂😂😂😂😂", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

При цьому загальний бюджет становить 27 мільйонів гривень, серед яких близько 20 000 000 — допомога від держави.

Дзідзьо, скріншот: usfa.gov.ua
Дзідзьо, скріншот: usfa.gov.ua

Нагадаємо, Дзідзьо "закохався" перед розлученням і показав всім: "Мрія". Михайло постав у кросівках, спортивному костюмі і кепці, поки сидить за роялем Boston Designed by Steiway & Sons.

Як повідомляв "Знай.ua", як у сім'ях відомих співаків Дзідзьо, Мірзояна і Павлика формується сімейний бюджет: "Мені так ближче"

Знай.ua писав, Дзідзьо знайшов спосіб забути колишню дружину Slavia: чоловіки зрозуміють