Сьогодні ми знову поділимося деякими секретиками з садівниками, і цього разу мова стосується полуниці і її підгодівлі.

Підживлення, про яку зараз піде мова, абсолютно натуральна і не містить в собі хімію. Тому ягода буде вам тільки вдячна. Вона буде плодоносити так, що ви, як садівник, не будете встигати збирати смакоту з грядок.

Полуниця, скріншот: Youtube
Полуниця, скріншот: Youtube

А складається підгодівля з декількох елементів: однієї склянки просіяної золи, двох грам марганцівки, такої ж кількості борної кислоти в порошку і однієї столової ложки йоду. Приготування починається з нагріву води до стану окропу. Беремо золу і заливаємо її двома літрами окропу, після чого чекаємо охолодження.

Полуниця, скріншот: Youtube
Полуниця, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Далі проціджуємо розчинену золу в 10-літрове відро води, додаємо марганцівку, йод і борну кислоту.

Залишається тільки обприскати підгодівлею полуницю до повного змочування листя. Ця суміш не тільки поділиться мікро - і макроелементами, але і буде боротися зі шкідниками.

Полуниця, скріншот: Youtube
Полуниця, скріншот: Youtube

Нагадаємо, як поливати баклажани і перець для багатого врожаю: прості правила для городників. Баклажани і перець, що страждають від спраги, зупиняються в рості і не цвітуть. Щоб цього уникнути, їх потрібно поливати кожні 7-10 днів.

Як повідомляв "Знай.ua", харків'янам підказали секрети багатого врожаю: чого не можна садити на городі і як захиститися від шкідників

Знай.ua писав, соковиті помідори на борщ і томатну пасту: хитрощі ВИРОЩУВАННЯ для городників