21 травня 2021 року харківський бізнесмен Михайло Заливако зробив свій фінальний вибір в ефірі телепередачі "Холостяк" на користь Анни Богдан.

Ще вчора промо-роликом до фінального пост-шоу проекту ділилася Анна Богдан. У короткому відеозаписі йдеться про те, що вже в п'ятницю українці дізнаються, чи тривають відносини між "Холостяком" Заливако і обраної ним учасниці, між Ксенією Мішиною з першого сезону "Холостячки" і Олександром Еллертом, а також якусь інформацію про другий сезон романтичного шоу зі Златою Огневич.

Холостяк 11, фото з Instagram
Холостяк 11, фото з Instagram

Тепер же відеозаписом поділився Ведучий проекту - Григорій Решетник.

"Вже сьогодні! Головне шоу країни🌹", - йдеться в публікації.

"Цікаво як справи у Юлі, всі інші не цікаві☺️ провальний сезон, і дуже жорстокий фінал", "Вже не цікаво...найжахливіший сезон і підлий холостяк", "Подивлюся сьогодні, щоб нарешті поставити крапку в цьому проекті. Не впевнена що буду знову дивитися проект "Холостяк", аж надто багато розчарування у фіналі🤷", "А я все ж сподіваюся, що він повернувся до Зайки❤️❤️❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, ведучий "Холостяка" Решетник показав маленького янголятка: "Татова копія"

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огневич розохотила українців перед випуском "Холостячки": "Мужики, ставай в чергу"

Знай.ua писав, Анна Богдан заговорила про зраду після фіналу "Холостяка": "Інтим вважається?"