Відомий український співак і автор пісень Артем Пивоваров має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 230 тисяч людей.

Стало відомо, що артист виступить на концерті "Українська пісня року 2020" на телеканалі "Україна" зі своїм хітом "Дежавю".

А зараз Артем Пивоваров розповів історію з дитинства, яка стала доленосною. Виявилося, що в дитинстві майбутній артист випадково знайшов гітару, навіть не підозрюючи, як вона зв'яже його майбутнє з музикою.

"Ми грали з хлопцями на вулиці, і я знайшов гітару без струн. Я ще півроку ходив з нею і щось наспівував. У батьків не було можливості купити мені інструмент, але вже тоді я щось писав і на цій гітарі настукував", – розповів музикант в інтерв'ю каналу "Україна".

Артем Пивоваров, фото: пресслужба телеканалу " Україна"
Артем Пивоваров, фото: пресслужба телеканалу " Україна"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Але це не єдина знахідка в житті музиканта. Як зізнався Пивоваров, то неодноразово забирав додому безпритульних тварин, яких знаходив на вулиці. І це звичка залишилася з ним донині.

"У підлітковому віці я постійно приносив додому цуценят і кошенят. Зізнаюся, ця звичка залишилася у мене досі. Є друзі, які займаються цією справою і віддають тварин. Ми їх підтримуємо в соцмережах", - каже Артем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Наталя Могилевська зібралася схуднути на 10 кг заради сукні - " Набрала на карантині"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Заміжня Лілія Ребрик зізналася в таємних бажаннях: "не можу жити без..."

Також «Знай.иа " писав, що Ведучий" говорить Україна "переплюнув Влада Яму і Руслану з її "Дикими танцями": лезгиночка і розминочка