Австралійська вівчарка Сікрет вміє займатися йогою, грати на гітарі, створювати міні-шедеври живопису і майстерно грати в дженгу.

Її господиня постійно ділиться всілякими відео в соціальній мережі Instagram, в яких демонструє вміння свого чотирилапого друга. 14 травня 2021 року дівчина опублікувала публікацію, де показує її з собачкою заняття йогою. При цьому Сікрет повторює всі рухи Мері, з якою і живе у Вашингтоні.

Собачка Сікрет з господинею, фото: Instagram
Собачка Сікрет з господинею, фото: Instagram

ДО РЕЧІ, тварина вміє кататися на скейтборді, самокаті, танцювати, грати на барабані, мити підлоги, викидати сміття і управлятися з пилососом, крім іншого.

"Ще трохи простий ранкової доги. Сікрет вже деякий час працює над останньою позою, але я думаю, що вона нарешті оволоділа нею! Спочатку їй було важко утримувати лапи, не перекочуючись в одну або іншу сторону, але вона навчилася зберігати рівновагу", - пише дівчина в публікації.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Собачка Сікрет з господинею, фото: Instagram
Собачка Сікрет з господинею, фото: Instagram

За їхнім життям стежать понад 800 тисяч осіб у соціальній мережі Instagram. Кінологи вважають, що вміння, що демонструються вівчаркою, є заслугою її господині. Адже відносини між дівчиною і собачкою побудовані саме на довірі. Тому Сікрет і наслідує Мері із задоволенням.

Дослідження показують, що рівень собачого інтелекту відповідає розумовим здібностям 2-річної дитини.

Нагадаємо, самса розірви рот: кухарі приготували 153-кілограмову вкусняшку і встановили рекорд

Як повідомляв "Знай.ua", гігантський гриб переріс кита і знищив половину лісу: справжнісінький монстр

Знай.ua писав, дівчинка народила в 5 років здорового сина і приховала від світу ім'я батька: наймолодша мама в історії