Відома українська співачка, колишня учасниця гурту "Время и Стекло" і переможниця 11 сезону шоу "Голос країни: Перезавантаження" – Надя Дорофєєва зараз виступає під псевдонімом Dorofeeva.

Артистка часто ділиться з багатомільйонною аудиторією яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу на сторінці "Зірковий шлях" в соцмережі розмістили архівні фотографії з 31-річною зіркою, на яких вона зображена в дитинстві та юнацтві. Також ці знімки порівняли зі свіжими кадрами Наді, щоб переконатися, наскільки вона змінилася за всі ці роки.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Як змінювалася Надя Дорофєєва 🔥 Займатися вокалом почала у 10 років. Згодом стала постійною учасницею різних конкурсів, у 12 співала в нічному клубі, а ще за три роки потрапила до складу одного з гуртів. Її життя завжди було пов'язане з музикою, отож не дивно, що дівчина досягла шаленого успіху. Друзі, а ви любите творчість співачки? Який трек улюблений? Діліться в коментарях ⭐", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що чоловік Наді Дорофєєвої Дантес зізнався, що доводить його до сліз: "Стаю сентиментальним".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала, що робить вечорами з Дантесом: чоловікам сподобається. Співачка підібрала декілька сценаріїв для дощового тижня.

Як повідомляв портал Знай.uа, Надя Дорофєєва показала машину мрії за ціною двох квартир: Дантесу на замітку.

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва вирішила поділитися з українцями "дофаміном" в карантин: "Дзвоню дізнатися".