Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 9 мільйонів чоловік.

Він любить показувати своїх діточок Єлизавету і Гаррі, а також дружину в домашній обстановці. 25 травня 2021 року дочка Алли Пугачової Крістіна Орбакайте святкувала 50-річчя в колі сім'ї та інших знаменитостей.

Максим Галкін, instagram.com/maxgalkinru/
Максим Галкін, instagram.com/maxgalkinru/

Звичайно ж, Примадонна і Максим Галкін були запрошені. А зараз гуморист нарешті виклав кілька фотографій з минулого заходу.

"Кадри з дня народження @orbakaite_k було здорово!", - пише чоловік у публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Виходячи з четвертої фотографії, гостей на Дні народження була дуже багато. Серед знімків кілька спільних з Пугачовою і Орбакайте. "Класний був вечір!😍 🔥", "Які ви всі класні, Алла Борисівна і зовсім розцвіла😍", "такі всі красиві! Щастя Христині і кожному🤗 💫", "I у іменинниці, і у мами дуже красиві сукні! Алла Борисівна, як завжди останнім часом, здивувала вбранням. На ДР у Зайцева теж був дуже цікавий образ👍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Баста порівняв Валерію та Йосипа Пригожина з Сатаною, поки Галкін їм посміхається: "Бомжі прийшли"

Як повідомляв "Знай.ua", Кіркоров після ювілею дочки Пугачової перетворився на Галкіна: "Виїжджати"

Знай.ua писав, "Вже молодше Орбакайте", - Галкін показав 72-річну Пугачову в грайливій сукні