У суботу, 29 травня, в португальському місті Порту пройде фінал відомого футбольного турніру Ліга чемпіонів, де зустрінуться "Манчестер Сіті" і "Челсі". Цікаво, що втретє в історії Ліги чемпіонів у фіналі зустрінуться дві англійські команди.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Фінал ЛЧ "Манчестер Сіті" і "Челсі", фото: GettyImages
Фінал ЛЧ "Манчестер Сіті" і "Челсі", фото: GettyImages

Тренер Пеп Гвардіола вперше за п'ять років в "Манчестер Сіті" зміг вивести свою команду в півфінал, вибивши в 1/4 "Боруссію" Дортмунд, а в півфіналі "Сіті" в двох матчах переміг "ПСЖ". Це буде перший фінал ЛЧ в історії"Сіті".

Для "Челсі" це буде третій фінал Ліги чемпіонів. У 2008 році лондонці поступилися в серії пенальті "Манчестер Юнайтед", а через чотири роки переграли в одинадцятиметрових мюнхенську "Баварію".

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фінал ЛЧ "Манчестер Сіті" і "Челсі", скріншот: YouTube
Фінал ЛЧ "Манчестер Сіті" і "Челсі", скріншот: YouTube

Гвардіола двічі поступився Томасу Тухеля на англійських полях, програвши йому в півфіналі Кубка Англії і в матчі чемпіонату Англії. Чи зможе тренер " Челсі "зробити" хет-трик " у фіналі ЛЧ в Порту?

Початок гри о 22: 00 за київським часом. Телетрансляція поєдинку відбудеться на телеканалі Футбол 1. Також матч "Манчестер Сіті – - "Челсі" можна буде подивитися за допомогою сервісів Воля TV, MEGOGO, Київстар ТБ, Vodafone TV і OLL.TV.

Раніше повідомляли, фінал Ліги Європи: іспанський "Вільярреал" вперше в історії став чемпіоном, обігравши "Червоних дияволів".

Як повідомляв Знай.uа, Олександр Зінченко достроково вибив чемпіонство у "Манчестер Юнайтед": третя перемога українця до ряду.

Знай.uа писав, роки без Ліги чемпіонів: УЄФА визначилася з покаранням для "Реала", "Барселони" і "Ювентуса".