Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка прийняла естафету у акторки Ксенії Мішиної і стала новою героїнею романтичного шоу "Холостячка". Другий сезон буде саме зі Златою, ведучий шоу Гриша Решетник вже провів з нею кілька зустрічей.

Цього разу співачка вирішила показати, що вона справжній супергерой. Про це стало відомо завдяки публікації zlata_ognevich в мережі TikTok.

Злата Огнєвіч, скріншот: TikTok
Злата Огнєвіч, скріншот: TikTok

"Супергерой перед вами", - повідомляється в публікації.

На свіжих кадрах можна побачити, як співачка сіла на високий стілець і повторює слова про "супервумен". Злата одягла світлий костюм зі спортивок і худі, а також розпустила довге шикарне волосся.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що Злата стала головною героїнею другого сезону "Холостячки" після Ксенії Мішиної. 28 травня 2021 року на пост-шоу "Холостяка" з'являться нові деталі і думки про проект зі співачкою, а також про те, чи продовжують свої стосунки поза камерами Михайло Заливако з Анною Богдан і Мішина з Еллертом. Нещодавно Огнєвіч вийшла на зв'язок з фанатами.

Поруч з нею знаходиться Григорій Решетник, який посміхався і дивився прямо в камеру. Виконавиця з широкою посмішкою, і іноді поглядаючи на ведучого проєкту, заявила, що вони готуються до другого сезону.

Раніше повідомляли, "Холостячці" Златі Огнєвіч захотілося змін: "я частенько грішила".

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч готує бомбу в "Холостячці", українці в передчутті: "Запальничка".

Знай.uа писав, Міша Заливако продовжує зустрічатися з переможницею "Холостяка" Богдан: вибір зроблено.