На сторінці пресштабу ООС у соціальній мережі Facebook продовжують з'являтися історії про українських захисників, які щодня захищають нашу територію від путінських окупантів.
Зараз мова пішла про 22-річного піхотинця Ярослава з Сумщини за покликом серця, який не так давно закінчив військовий навчальний заклад і прийняв відрядження мотопіхотним підрозділом. Він продовжує виконувати завдання з підлеглими у складі операції Об'єднаних сил.

ООС, facebook.com/pressjfo.news
ООС, facebook.com/pressjfo.news

"Для мене піхота - улюблений рід військ! Це сила, яка сама мене вибрала. Для того, щоб вчитися у військовому вузі, мені довелося піти проти батьківської волі. Це був мій перший самостійний вибір, про який я ні трохи не шкодую", - йдеться в публікації.

Хлопець шанобливо відгукується про свій підрозділ і заявляє, що там панують міцні родинні зв'язки. Вік підлеглих від 30 до 40 років, які набагато досвідченіші командира. Однак колектив зумів його прийняти і жодного разу не поставив командирський авторитет Ярослава під сумнів.

ООС, facebook.com/pressjfo.news
ООС, facebook.com/pressjfo.news

"Для цього потрібно вміти вчитися у тих, хто знання отримував в бою, на практиці. Але й самому не "пасти задніх" - наша академія дала чудову школу для офіцера-піхотинця. За ці знання хочу подякувати всім викладачам та офіцерам-командирам, які мене вчили!", - додав чоловік.

Ярослав має амбітні плани і хоче далі будувати кар'єру: вчитися, освоювати нові знання в університеті оборони і на курсах лідерства.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, на Донбасі окупанти вдарили ракетними комплексами по людях і поранили воїна ЗСУ

Як повідомляв "Знай.ua", Українські бійці схилили коліно перед героєм "рятувальником", який віддав життя заради перемоги: "Пам'ятати..."

Знай.ua писав, воїн з позивним "Відважний" приборкав смерть на Донбасі: "Чесно кажу, злякався"