Травесті-діва Монро дуже часто радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 70 тисяч чоловік.

А зараз вона опинилася в ефірі телепередачі "Зірковий шлях" з Даніелем Салемом та Оленною Вінницькою в якості ведучих на телеканалі "Україна". Монро поділилася інформацією про те, яку ж пораду дала колективу Go_A, який відправився представляти Україну на пісенному конкурсі "Євробачення-2021".

Монро, фото: Instagram
Монро, фото: Instagram

"Я знайома з Катею, солісткою групи "Go_A". Я їй навіть ворожила на таро. Тоді я їй витягла карту "сімку кубків". Вона символізує можливість домогтися того, що ти хочеш. І я їй дала пораду - просто отримай задоволення, викладися. Ти професіонал, ти ідеально співаєш", - зазначила травесті-діва в телепередачі.

Монро, фото: Instagram
Монро, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Відомо, що Україна цього року зуміла встановити рекорд. Наша країна стала єдиною, представники якої щорічно проходили у фінал "Євробачення". Напередодні конкурсу Катерина Павленко-фронтвумен групи-захворіла і була підозра на коронавірус, проте ПЛР-тест показав негативний результат, тому Go_A вдалося наробити шуму зі своїм "Шумом" і надати на п'ятому місці за підсумками суддівського та глядацького голосування, підкоривши серця фанатів конкурсу.

Монро, фото: Instagram
Монро, фото: Instagram

Нагадаємо, Павло Зібров заспівав разом з Go_A свій хіт до Дня Києва: помітив їх ще до популярності на "Євробаченні"

Як повідомляв "Знай.ua", "На танках...": Катя Павленко з Go_A прокоментувала "тур по Росії"

Знай.ua писав, Go_A довелося рятуватися перед "Євробаченням": "Так кричали..."