Відомий український артист Віталій Козловський похвалився перетворенням і поділився приємною новиною з шанувальниками.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Віталій Козловський вже давно відомий українцям в якості відмінного співака. Однак, крім музичної кар'єри він також часто з'являється в соціальних мережах, де ділиться з шанувальниками останніми новинами і просто знімками з повсякденного життя.

Віталій Козловський, фото з Instagram
Віталій Козловський, фото з Instagram

Цього разу Козловський вирішив поєднати дві ці речі в одну, опублікувавши новий пост. Виконавець показав шанувальникам Селфі в новому образі: Віталій пофарбував волосся в блонд, проте бороду і брови залишив чорними. В описі поста він зазначив, що таке перевтілення йому знадобилося для зйомок нового кліпу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Трохи змінив зовнішність, але душею залишаюся собою. Все заради нового кліпу на пісню "Доктор", який ми прямо зараз знімаємо. Заходьте час від часу в мої сторіз, буду там сніпети новим синглом. 😊", - написав Віталій Козловський.

Він також зазначив, що дуже надихається своїми фанатами, які запалюють на камеру під його останній трек. Козловський розповів, що нещодавно до нього навіть прилетіла фанатка зі Стамбула і вивчила трохи українську, оскільки знала, що в англійській він не дуже.

Нагадаємо, що Віталій Козловський потрапив під гарячу руку куми Дзідзьо Олі Цибульської: змусила показати.

Як повідомляв портал Знай.uа, Віталій Козловський влаштував рольові ігри з кумою Дзідзьо Цибульською: "що за вульгарна?".

Також Знай.uа писав, що Віталій Козловський отримав головну нагороду в житті: мріяв ще з Кондратюком.