Вчора, 28 травня, в Києві за п'яним водінням попався колишній гравець донецького футбольного клубу "Шахтар" В'ячеслав Шевчук.

Виявилося, що в п'ятницю ФК "Шахтар" відзначав свій 85-й ювілей. Саме після пишного святкування 42-річний Шевчук сів за кермо п'яним. Колишнього гравця клубу поліція помістила в службовий автомобіль, але під час затримання чоловік спробував чинити опір і просився в туалет.

А сьогодні колишній спортсмен вирішив публічно вибачитися перед усіма за свій проступок. Відповідне відео В'ячеслав Шевчук розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Сідати за кермо випивши - категорично не можна. Мій вчорашній вчинок не має виправдань, за нього я готовий нести справедливе покарання. Але ніхто не покарає мене так, як я себе сам.

Хочу щиро вибачитися перед усіма вболівальниками і футбольним клубом "Шахтар", яким змазав свято. Хочу вибачитися перед усіма жителями Києва, які могли постраждати з моєї вини. Щиро перепрошую перед поліцейськими.

Алкоголь несумісний з водінням. Не повторюйте моїх помилок",- написав у пості колишній гравець"Шахтаря".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Ну дай попісять...": буйна зірка донецького "Шахтаря" Шевчук сів п'яним за кермо, копам довелося надіти наручники

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві п'яна автоледі зробила "сальто" на мосту Патона: драгер зашкалило

Також «Знай.иа " писав, що Штраф за перевищення швидкості: водіям нагадали, чим можуть обернутися різкі " покатушки"