Турецький футболіст вивалився з двоярусного автобуса під час святкування перемоги своєї команди.

Про це передає телеграм-канал "Perepichka News".

Відомо, що команда відзначала вихід до Першої ліги країни.

Після матчу спортсмени влаштували вечірку на двоповерховому автобусі, захисник команди Бахрі Джан Авджі не помітив міст і вилетів через відкритий дах.

За словами медиків, до наступного сезону все заживе.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Після матчу спортсмени влаштували вечірку на двоповерховому автобусі, захисник команди не помітив міст і вилетів через відкритий дах. Медики кажуть, що до наступного сезону заживе. Краще так, ніж за кермом Porsche",- йдеться в повідомленні.

"Вийшов пописять", "😂 добре зазначив", " так вони бухати хочуть, а не грати!", "Він там спав схоже", " Лол, він в шоломі. Не перший раз, напевно", - коментували українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юна зірка " Динамо "і збірної Миколенко пройшов обряд посвячення:"пташеня вилупилося". Молодий захисник київського "Динамо" та національної збірної України Віталій Миколенко святкує свій 22-й День народження.

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Ну дай попісять...": буйна зірка донецького "Шахтаря" Шевчук сів п'яним за кермо, копам довелося надіти наручники. Футболіст влаштував поліції істерику: кричав, брикався і благав дати " пописати"

Також «Знай.иа " писав, що Олександр Зінченко достроково вибив чемпіонство у "Манчестер Юнайтед": третя перемога українця до ряду. Футболіст збірної України і півзахисник англійської команди "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко похвалився достроковою перемогою в чемпіонаті Англії 2020/21.