Відомий радянський і російський співак, виконавець хіта "Голубая луна" Борис Моїсеєв засвітився на святкуванні дня народження Крістіни Орбакайте.

Відомо, що 67-річний співак переніс два інсульти - в 2010 і 2015-му роках. Хвороба сильно вдарила по артисту і в останні роки він не часто з'являється на світських заходах і веде відокремлений спосіб життя. Винятком став ювілей дочки Алли Пугачової - Крістіни Орбакайте.

У коментарі до знімка зазначено, що він був зроблений 25 травня під час святкування 50-річчя співачки.

Моїсеєв позує в кадрі в чорній захисній масці і чорному костюмі. Родзинкою образу став яскраво-блакитний шарфик.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"#борисмоисееев на ювілеї #кристинаорбакайте / / 25.05.2021; Москва", підписав фото артист.

"Здоров'я Борису Михайловичу! Пам'ятаємо і любимо його творчість.. Талант!", "Як приємно бачити Бориса!!! Молимося і чекаємо вас! Здоров'я і довгих років життя! Ми вас дуже любимо", "як він постарів", "Боря - як приємно тебе бачити в доброму здоров'ї", "Борис, як здорово, що ви по-тихеньку стали виходити в люди! Христина для вас, як дочка. Бережіть себе!", "Як же приємно бачити Бориса!! І як здорово, що Христина пам'ятає і любить його!! Браво!! Браво всім!",- коментували шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Максим Галкін розважився з юною блондинкою, поки Алли Пугачової немає поруч: "Наша ранкова кумпарсіта"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Помолоділа Пугачова зворушливо привітала Орбакайте з 50-річчям- " мій приклад для наслідування"

Також «Знай.иа " писав, що Виконавець хіта "Блакитний місяць" Борис Моїсеєв розповів всю правду про свою хворобу: "Хочу спокою"