Стали відомі 5 причин, чому ПриватБанк, може заблокувати вашу картку.

1 причина: карта була вкрадена або втрачена.

Вашу картку можуть заблокувати, якщо нею починають розплачуватися в незвичних для вас місцях, або робляться покупки на великі суми, а за вами раніше такого не спостерігалося. Банк може подумати, що вашу карту вкрали і в цілях безпеки її блокують.

2 причина: у карти механічне пошкодження або шахрайські дії

В даному випадку, блокування почнеться з банкомату. Банкомат не зможе коректно рахувати інформацію з Вашої картки і просто затримає її до приїзду інкасаторів або співробітників банку. Подібне стосується і шахрайських дій, а саме неправильного введення вашого пін-коду 3 рази поспіль. В такому випадку банкомат "з'їсть" вашу карту.

3 причина: вашу карту знайшли або користуються сторонні люди

Це може статися в двох ситуаціях: хтось знайшов вашу карту і подзвонив в банк з проханням її заблокувати, або вашої банківською картою користується стороння людина.

Другий випадок, це використання вашої карти іншими людьми, наприклад, ваші батьки, діти, брати, сестри і т.п. Якщо в банку дізнаються, що карту використовував хтось крім вас, то її можуть заблокувати відразу і перевипустити тільки при Вашому особистому зверненні.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

4 причина: відсутність "руху" на банківській карті

Цей варіант можливий, якщо ви не користувалися своєю картою тривалий час. В даному випадку, банк може заблокувати вашу карту з метою безпеки до подальшого з'ясування ситуації у відділенні або за допомогою додатка Приват24.

5 причина: сумнівні перекази

Ще одна поширена причина, по якій блокую банківські карти. Зазвичай, блокування може відбутися з метою протидії шахрайству, відмиванню грошей і схожих ситуаціях. Якщо у Приватбанку з'явиться підозра хоча б на щось з цього переліку, карту заблокують до з'ясування необхідних питань у відділенні банку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "ПриватБанк" запідозрили в прихованих платежах, 900 грн пішли в нікуди - " вас попереджали"

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Одна зграя": клієнтка "Приватбанку" чотири рази заплатила за неіснуючий товар-ніхто не питав

Також «Знай.иа " писав, що ПриватБанк заблокував рахунок бізнесмена, позбавивши його всього: втратив 600 тисяч на рівному місці