На сторінці в Instagram Володимира Потєхіна з'явився новий пост, присвячений виходу нової пісні української співачки Аліни Гросу.

«Very soooon....!!!», - написав він під відео, додавши, що прем'єра нового кліпу на пісню «Малинові губи» запланована на червень цього року.

На опублікованих відеокадрах відома українська співачка Аліна Гросу, яка до недавнього часу працювала і жила в Росії, записує в студії новий трек. Шанувальники творчості співачки можуть оцінити невеликий уривок з її нової пісні.

«Малиновые губы – к вершинам до небес уносит поцелуй твой, в клубе играет денс. Я танцую в красном платьице…», - співає Гросу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Про те, що готується нова пісня, співачка повідомляла і раніше. Фанати неодноразово наполягали на тому, що з нетерпінням чекають новинку.

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу після розлучення підтвердила стосунки з Романом Полянським: "важкі...." Співачка підтвердила стосунки з актором Романом Полянським

Як повідомляє портал «Знай.uа» Аліна Гросу надихнулася Києвом, ставши принцесою на день: "а штукатурки скільки" Аліна Гросу приміряла рожеве платтячко, гуляючи по сонячному Києву

Також «Знай.uа " писав, що Аліна Гросу вразила зовнішнім виглядом у напівпрозорій вишиванці:"Чарівна". Нещодавно знаменитість виставила ніжне відео, трепетно привітавши українців з Днем Вишиванки 20 травня.