Катерина Павленко, вокалістка і справжня зірка українського гурту "Go-A", що потрясла "Євробачення-2021", чесно розповіла про стосунки з Даміано Давидом. Відповідне відео опубліковане в соцмережі "ТікТок".

Вона також прокоментувала можливий запис спільної пісні з переможцями конкурсу - італійською рок-групою Måneskin, лідером якої є Давид.

"Мене запитали, чи правда, що у мене стосунки з італійцем (Даміано Давидом). Я сказала, неправда, у мене стосунки зі швейцарцем Gjon's Tears», - зазначила Катерина.

Пізніше вона додала, що насправді всього лише жартувала.

"Це все жарти, чуєте? Це все жарти. Ми просто спілкуємося", - пояснила співачка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Як ставитеся до того, що вас з Даміано Давидом шипперят (представляють складаються в романтичних відносинах, навіть без згоди на те пари)?",- запитали фанати.

"Мені здається, ми більше схожі на брата і сестру. А взагалі, він дуже класний і харизматичний чувак", - вважає Катерина.

@sacrilegum

все, что вы хотели знать, но боялись спросить #maneskin #måneskin #go_a #damianodavid

♬ оригинальный звук - Ди

Вона також відповіла, чи буде спільна робота з італійською групою.

"Ну дивіться, ми поговорили і не проти зробити колаб, але, крім бажання артистів, є ще й юридична частина. Ми на одному лейбі, вони на іншому, потрібно якось вирішувати всі ці штуки... до того ж, ми в різних країнах живемо – це просто капець», - зазначила співачка.

Нагадаємо, Павло Зібров заспівав разом з Go_A свій хіт до Дня Києва: помітив їх ще до популярності на " Євробаченні"

Як повідомляв " Знай.ua", " на танках...": Катя Павленко з Go_A прокоментувала " тур по Росії"

Знай.ua писав, Go_A довелося рятуватися перед " Євробаченням": "Так кричали..."