Солістка української групи Go_a Катя Павленко розповіла про початок свого творчого шляху і про складнощі, з якими зіткнулася в дитинстві.

Особистим співачка поділилася для документального фільму "Суспільного".

Зараз українці знають Катю Павленко в ролі солістки групи Go_A, яка представляла батьківщину на "Євробаченні 2021". Однак, мало хто знає, як дівчина прийшла до популярності і через що їй довелося пройти в дитинстві.

У своєму інтерв'ю Катя Павленко розповіла, що музикою вона почала займатися з раннього дитинства і завжди мріяла стати рокером. Але щоб прийти до вокальної кар'єри виконавиці довелося пережити сімейні чвари, безліч захворювань і жити в постійному холоді.

Катерина Павленко з Go_A, скріншот з відео
Катерина Павленко з Go_A, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Вона заявила, що в дитинстві дуже часто хворіла і одного разу їй навіть довелося зробити 2 операції, після яких вона могла і не вижити.

"Після другої, в принципі, я не повинна була вижити. Ну, тобто, мені говорили, що дуже мало шансів, але ми спробуємо, тобі все одно втрачати нічого", - заявила Катя Павленко.

Тоді ще солістка go_a думала, що її хвороби пов'язані з тим, що вона постійно перебувала в холоді. А це відбувалося не просто так.

"Коли мені було 6 років, помер мій дідусь. Він тримав нас всіх в кулаці і здавалося, що у нас все ідеально – всі один одного поважають і все у нас кльово. Коли помер дідусь, то почався поділ майна. І так вийшло, що всім всього вистачило, а моїй мамі – ні. Він просто сказав: "Тобі будинок цей, тобі будинок цей, а Свєті ви побудуєте будинок, і я машину їй залишаю", - розповідає співачка.

Катерина Павленко, instagram.com/monokatee
Катерина Павленко, instagram.com/monokatee

Вона розповіла, що за 2 роки її будинок представляв із себе голі стіни і вікна, забиті плівкою, через які постійно гуляв вітер. Після її дядько вирішив, що це його будинок і вигнав їх з матір'ю на вулицю.

"Це була зима, пам'ятаю, ніч. Ми йшли по полю, було по коліна снігу. Ми прийшли до маминої кращої подруги, вона відкрила двері і сказала: "Свєта, вибач, це твої проблеми, не мої". І ми пішли далі".

Катя Павленко розповіла, що тоді її мама працювала військовою і на зароблені гроші зняти квартиру в Ніжині було практично нереально. Так вони проскиталися довгий час по друзям, знімним оселях.

Нагадаємо, що Катя Павленко з Go_A пояснила зв'язок виступу на Євробаченні з містикою: "був проведений ритуал...".

Як повідомляв портал Знай.uа, знайомі Каті Павленко з Go_A розкрили правду про її минуле до "Євробачення": "голодне, холодне...".

Також Знай.uа писав про шлях Каті Павленко до Go-A і "Євробачення-2021": співала до сліз ще до популярності