Популярна українська співачка, нова героїня другого сезону "Холостячки" Злата Огнєвіч, яка навіть піднімала настрій українським захисникам на Донбасі, продовжує підігрівати інтерес до свого майбутнього статусу.

Цього разу Злата поділилася з журналістикою Катериною Осадчою для "Світського життя" своїми думками стосовно ставлення до проєктів "Холостячка" і "Холостяк". Артистка розповіла про свою мотивацію, про приклади справжнього кохання, а не награних почуттів.

Про це стало відомо завдяки новому випуску "Світського життя" з Катериною Осадчою, який вже доступний в мережі YouTube.

Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube
Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube

"По-перше, все моє життя проходить під прицілом камер. І шукати своє кохання я теж буду під прицілом камер. Через свій графік я просто не встигаю ходити на побачення. Я не встигаю ні з ким познайомитися. Я щиро вірю, що Всесвіт зараз дає мені шанс.", - розповіла Злата Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень
Показати ще

Пізніше Катя Осадча запитала у співачки, як вона ставиться до того, що деякі люди приходять на популярні шоу заради "хайпу".

"Можна думати що завгодно. У мене є докази. Є Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, вони живуть разом і я захоплююся цією парою. Микита Добринін, вони з Дашею чекають на дитину. Якби не було доказів, то я б не пішла на цей проєкт, але я бачу, що люди знаходять реальне кохання", — розповіла Злата.

Також варто нагадати нашим читачам, що сезон "Холостяка" з харківським бізнесменом Михайлом Заливаком, який шукав своє кохання серед компанії красивих і відкритих дівчат, підійшов до кінця. Тепер шанувальники романтичного шоу побачили спецвипуск, куди прийшли відомі експерти, колишні учасниці, ведучі і сам Міша.

Раніше повідомляли, "Холостяк" Михайло Заливако відхопив після вибору Анни Богдан: "Відчуття розчарування".

Як повідомляв Знай.uа, "Перед вами": нова "Холостячка" Злата Огневич перетворилася на "супервумен".

Знай.uа писав, "Холостяк" Заливако після фіналу зчепився з Холоденко і Решетником: "Відчуваєш себе негідником...".