28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ пройшов спеціальний випуск "Холостяк. Життя після проекту", в ході якого українцям відповісти на безліч питань.

Один з них-чи разом Михайло Заливако з Ганною Богдан поза камерами. І виявилося, що так. Чоловік переїхав до неї до Києва для спільного проживання. Юля "Зайка" продовжує жити далі, вона сильна. Дівчина частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям під час і після проекту стежать понад 200 тисяч чоловік.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

Зараз же вона і зовсім виявилася повністю голою, сидячи у ванні, вдома у учасниці "Холостяка" Олександри Миколюк. "Зайка" поділилася ідеєю для вечора з подругою, яку втілила на власному прикладі.

"Зайка" Юля, скріншот: Youtube
"Зайка" Юля, скріншот: Youtube

У пунктах Юлія описала знаходження будинку у Саші, атака її ванни, використання всіх її гелів для душу для утворення пухнастої піни, вживання шампанського і поцілунки з її собачкою на прізвисько Кукурудза.

"✔️Дивитися як Саша в цей час стирає речі в мисці😅 Господиня😘 а як ви проводите вечори з подругами?🌸", - додала дівчина.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, "Холостяк" Михайло Заливако відхопив після вибору Анни Богдан: "Відчуття розчарування"

Як повідомляв "Знай.ua", Розалі була другом для "Холостяка" Заливако аж до фіналу, Міша здивував визнанням: "Це п*здець"

Знай.ua писав, "Холостяк" Міша Заливако подарував своє сердечко Юлі після фіналу: "Ось і все, йдіть ***"