На фронті військовий родом з Донецька став кухарем після того, як отримав контузію. Про це розповіли на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

Як зазначається, чоловік на ім’я Андрій готує їжу для бойових побратимів на передовій. Він несе службу в одному з підрозділів мотопіхотної бригади.

За словами Андрія, він міг би з легкістю перемогти на кулінарному телешоу.

Хлопець і сумніву не має, що переміг би конкурентів у одному з популярних кулінарних телешоу.

«На ранок готую все, що з вечора хлопці забажають: супи, м’ясо, гарніри, навіть випічку та піцу. Готую з того, що отримуємо зі складів. Розкладка продуктів це дозволяє. Товариші їдять із задоволенням», - розповідає він, додаючи, що бере до уваги навіть можливі харчові алергії у бійців.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Андрій розповідає, що виїхав разом з родиною з Донецька 2014 року – після того, як російські найманці жорстоко відлупцювали його сина. Сам він повернувся на фронт і пішов добровольцем воювати проти загарбників.

Навіть перенісши контузію, чоловік не покинув військо - замість водієм став кухарем і годує бійців смачною їжею.