Зараз ми з вами навчимося готувати запаморочливі сирні булочки всього за 30 хвилин.

Для цього нам потрібно розділити інгредієнти на кілька етапів - для тесту і начинки. У першому випадку знадобляться 150 грам не менше 9% сиру, 100 грам цукру, ванілін, 50 гр. рослинного масла, 90 мілілітрів молока, 240-250 грам борошна, чайна ложка розпушувача і щіпка солі.

Приготування сирних булочок, скріншот: Youtube
Приготування сирних булочок, скріншот: Youtube

Для начинки - 200 грам сиру, 2 столові ложки цукру, 1.5 столової ложки крохмалю і родзинки.

Починаємо приготування з того, що в мисці змішуємо сир, ванілін і цукор. Потім додаємо рослинне масло і перемішуємо його після того, як вливаємо молоко. Слідом йде частина просіяного борошна, сіль і розпушувач. Перемішуємо і поступово додаємо решту борошна, поки не замісити м'яке тісто. Однак не слід забивати тісто борошном, воно повинно бути м'яким і не липнути до рук.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Приготування сирних булочок, скріншот: Youtube
Приготування сирних булочок, скріншот: Youtube

Залишається тільки змішати інгредієнти для начинки, сформувати булочки і перекласти їх на деко. Далі змастити молоком або жовтком, посипати цукром і випікати протягом 25 хвилин при температурі 170 градусів. На останньому етапі, вже готові булочки, посипаємо цукровою пудрою або поливаємо шоколадом.

Нагадаємо, десерт "Пташине молоко" за особливим рецептом: вам захочеться готувати його чи не щодня

Як повідомляв "Знай.ua", пісний плов, який не зашкодить фігурі: швидкий рецепт ситного блюда

Знай.ua писав, курячі чупа-чупси як заміна шашлику: простий рецепт для пікніка