В Індії весільні церемонії з великою кількістю гостей продовжують проводити, незважаючи на епідемію Covid-19, повідомляє видання india.com.

Оскільки весілля - справа дорога і клопітка, іноді навіть смерть одного з молодят не заважає її проведенню. Сім'ї, які влазять у величезні борги заради торжества, готові на будь-які компроміси, щоб не втрачати гроші.

На одному такому весіллі в Самаспурі в Бхартані в районі Етава наречена виявилася хвора-їй стало погано вже на заключному етапі церемонії. Дівчина на ім'я Сурабхі знепритомніла і раптово померла.

Поки її тіло знаходилося в одній кімнаті, в іншій сім'ї її і нареченого вирішували, що ж робити далі – весілля опинилося під загрозою зриву.

Замість оголошення жалоби весілля продовжили-хтось із родичів запропонував видати за нареченого Манжеша молодшу сестру померлої нареченої-нішу.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Молоді люди не стали відмовлятися від пропозиції, і одруження відбулося.

За словами дядька нареченої, для всієї родини це стало важким випробуванням.

"Одна дочка лежала мертвою в одній кімнаті, а весілля іншої дочки святкувалася в іншій кімнаті. Таких змішаних емоцій ми ще не бачили», - зазначив він.

Нагадавши, молитва до святих при зраді в шлюбі: як випросити у Бога щастя і вірність в шлюбі. Молитва допоможе пережити зраду найближчої людини

Як повідомляв портал "Знай.ua", вінчання або просто штамп? Всі " ЗА " і "проти" шлюбу з дозволу Бога-чи врятує від розлучення. Як церквою сприймається НЕВІНЧАНИЙ шлюб

Також " Знай.ua " писав, що День Святої рити Касійської 22 травня: як просити допомоги у покровительки жінок, матерів і нужденних. Сьогодні згадують подвиг віри святої рити Касійської.