Легендарний український співак, музикант і лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук привітав столицю України з Днем народження.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 90 тисяч вірних фанатів.

Як зізнався Вакарчук, то для нього Київ володіє особливою енергією, яку складно помітити за день або тиждень. І тепер через стільки років життя він дихає з містом в унісон.

"Київ має якусь особливу енергію. Їі не помітять туристи, що приїхали на день чи на тиждень. Мені, хлопцю зі Львова, був потрібен не один рік, щоб їі відчути. Але коли, врешті, відчув, то почав дихати з Києвом в унісон. Це неповторне відчуття - дихання міста, яке ти любиш.

Дихай на повні груди ще тисячі років, моя столице! З Днем народження!",- написав музикант.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Святославу Вакарчуку-46: найяскравіші висловлювання соліста "Океан Ельзи". Пісні артиста постійно потрапляють в тому, кліпи займають перші місця в трендах, а на концертах повний аншлаг.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Святослав Вакарчук перетворився на ідеального синочка-зразок для наслідування: "Мам, спасибі..." Співак тепло привітав свою маму з "професійним святом".

Також «Знай.иа " писав, що Молодий Вакарчук " ожив "на архівних фото: як народжувалися Легендарні"Океан Ельзи". У мережі показали першу професійну фотосесію групи" Океан Ельзи", яка відбулася в 1996 році.