Українські знаменитості вирішили заспівати на честь Києва.

Відповідні відео з'явилися на особистих сторінках артистів в соцмережі Instagram, передає телеграм-канал "Новини.LIVE".

Так, Настя Каменських зізналася в коханні українській столиці, а також заспівала "Як тобі не любити, Києве мій".

Павло Зібров передав вітання з київських вулиць піснею, яка є хітом його репертуару - "Хрещатик".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще


Також музичне привітання передавав Dzidzio та інші зірки українського шоу-бізнесу, такі як Олександр Педан і Монатік.

"Мій улюблений, Київ!!! Столиця столиць!!! З Днем народження, місто ритму, любові і мрії! До швидкої зустрічі 30.07 в КВЦ "Парковий"!",- написав Монатік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Столичні яхтсмени позмагаються за першість у День Києва: буде видовищно. У День Києва на старому Подолі біля храму Святителя Миколая Чудотворця почалася традиційна вітрильна регата серед крейсерсько-перегонових яхт.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Настя Каменських влаштувала гонки з Потапом прямо крізь людей:"і нехай весь світ почекає". Потап вийшов з Каменських на вулиці Києва, щоб покататися на самокатах

Також «Знай.иа " писав, що Позитив з " Время и стекло "розповів, чим зайнятий без Дорофєєвої -" я прям ожив!" Популярний український співак Позитив (Олексій Завгородній) привітав Київ з Днем міста.