Останнім часом українські водії все частіше говорять про те, що було б непогано придбати вживане авто з США або Європейського Союзу. Аргументуються ці бесіди тим, що часто можна здійснити вдалу покупку, яку мало хто зможе відрізнити від нового авто. Але розмови також переходять в дії, і таких авто вже дуже багато.

Саме через велику кількість автомобілів українці пропонують в країні побудувати нову фабрику з трансформації авто з ДВС на електричні двигуни.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Микити Яременка на офіційному порталі українського президента president.gov.ua у розділі для петицій.

електрокари в Україні
електрокари в Україні

"Треба побудувати першу в світі фабрику (краще кілька) для перетворення звичайних автомобілів на базі двигунів внутрішнього згоряння в сучасні електрокари і гібриди. Це допоможе заощадити громадянам на паливі, а для країни це буде другий великий крок у хороше наелектризоване цифрове майбутнє і приверне увагу багатьох інвесторів.", - пропонує Микита Яременко.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Петиція Микити Яременка, скріншот: president.gov.ua
Петиція Микити Яременка, скріншот: president.gov.ua

Варто нагадати нашим читачам, що для офіційного розгляду главою держави даного звернення, петиція повинна зібрати 25 тисяч підписів громадян.

Раніше повідомляли, школи та дитсадки можуть опинитися під прицілом камер: українські батьки стурбовані.

Як повідомляв Знай.uа, українці вимагають збільшити кількість паркувальних місць - катастрофічно не вистачає.

Знай.uа писав, Зеленського просять знизити податки і митний збір на 12%.