Всі діти обожнюють морозиво, проте не кожна матуся ризикне нагодувати свою крихітку магазинним продуктом після ретельного вивчення складу, вказаного на етикетці.

Однак вихід є – смачне та корисне морозиво можна приготувати самостійно, із натуральних продуктів. Немає жодних сумнівів, що морозиво домашнього приготування посмакує не лише дітям, але й дорослим.

Що потрібно:

  • Молоко згущене – 300 грам;
  • Вершки – півлітра;
  • Ягоди полуниці – півкіло.

Полуниця, скріншот: Youtube
Полуниця, скріншот: Youtube

Як готувати:

Популярні новини зараз

Канікули в українських школах можуть продовжити на три-чотири тижні

Суддя "Танці з зірками" Максим Чмерковський покинув кохану після року стосунків

Красуня з модельною зовнішністю: чому Андрій Шевченко роками ховав від усіх свою дружину

Донька Анастасії Заворотнюк почала ходити "в жалобі": "Сумно, дуже..."

Показати ще
  • Полуницю ретельно промити, очистити від листочків та покласти у ємність блендера.
  • Додати туди ж згущеного молока і вершків.
  • Цю масу старанно збивати впродовж 5-7 хвилин.
  • Викласти суміш у зручну форму з кришкою, помістити у морозильну камеру на годину.
  • Коли маса загусне, її треба знову перемішати у блендері і повернути у форму для морозилки.

Домашнє морозиво, скріншот: YouTube
Домашнє морозиво, скріншот: YouTube

  • Почекати ще годину, повторити процедуру ще двічі.
  • Після чотирьох годин очікування матимете домашнє морозиво – смачне, корисне і безпечне.
  • За бажанням додати шоколаду чи інших смаколиків.

Нагадаємо, десерт "Пташине молоко" за особливим рецептом: вам захочеться готувати його чи не щодня

Як повідомляв "Знай.ua", пісний плов, який не зашкодить фігурі: швидкий рецепт ситного блюда

Знай.ua писав, курячі чупа-чупси як заміна шашлику: простий рецепт для пікніка. Якщо звичайний шашлик вже набрид, але хочеться покуштувати з друзями смачне м'ясне блюдо з багаття.