На сторінці в Instagram відомої української співачки Злати Огнєвіч, яка представляла Україну на «Євробачення» в 2013 році, з'явилося нове повідомлення.

"У кожній з нас є щось від Малени...» ,- написала вона під серією фотографій, на яких постала в образі гарячої італійської красуні.

"Спасибі крутій команді, яка почула мій вайб», - додала Злата.

Загадковий образ, навіяний італійською драмою "Малена", припав до смаку фанатам співачки. У коментарях він не стримують свого захоплення.

"Як же вам йде, мабуть-це є в душі», - допускають фанати.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Так, і багато", - зізнається Злата.

"Вам дуже і дуже такий образ", «Іспанська жінка української краси", "Це плаття або купальник 60-х?", "Скільки ж ще у вас тузів в заначці...", "Брюнеткою ви просто неймовірно яскрава«, "Яка міс Всесвіт!", "Ти неймовірно красива", " Боже, яка ви красуня!!! Вам дуже йде!!! І взагалі, останні образи і фотосесії - якісь нереальні!!!", "Дуже добре вам дуже мені подобаєтеся, як співачка", - пишуть коментатори.

"Сила з тобою, юна Злата, але ти ще не холостячка», - натякають на нове шоу в коментарях.

Раніше повідомляли, "Холостяк" Михайло Заливако відхопив після вибору Анни Богдан: "відчуття розчарування".

Як повідомляв Знай.uа, "Перед вами": нова "Холостячка" Злата Огневич перетворилася на " супервумен".

Знай.uа писав, "Холостяк" Заливако після фіналу зчепився з Холоденко і Решетником: "відчуваєш себе негідником...".