Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне архівне фото, позуючи разом з Андрієм Запорожцем на початку кар'єри артистів в дуеті "5'Nizza". Так, друзі показали, як виглядали в юнацькі роки, сидячи на тлі килима і старенького дивана з чарками в руках.

Сергій вирішив підняти аудиторії настрій, порівнявши себе з Віктором Цоєм, а Андрія - з вокалістом групи "U2" Боно. І дійсно, у Бабкіна була дуже схожа зачіска, а шанувальники також почали обговорювати фінгал під лівим оком музиканта.

"ЛЕГЕНДАРНА ЗУСТРІЧ, ПРО ЯКУ НЕ ЗНАЄ НІХТО!!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Не забудьте перегорнути фото☺️

і уважно придивитися!"

Фолловери не пройшли повз: «не плутаємо, це Олександр Сєров і Метт Деймон на зйомках кліпу "Джоконда", який не вийшов через дефолт 1998 року.", "Це прекрасно!!!!!!", "Фінгал під оком, ось, що кидається в очі😁", "круте фото🔥", "Ахахахах . Які Класні 😂!! Класно ,що ви зараз успішні круті дуже хлопці☺❤️", " під оком втома!) ", "Які хлопці❤️".